Home
Programma
Bellevue Lunchtheater
BIES
Fluisterende olifanten
De Tekstsmederij
Het Nieuwe Lied
Nachtgasten
Pop Arts Festival
Accommodatie
Educatie
Service
Contact
Brochure & E-nieuwsbrief
Volg ons!
...........................................


woensdag 24 oktober 2012 / 20:30
Deze voorstelling is reeds geweest.
Arend
Afslag Eindhoven

De harde realiteit van de kunst van het overleven.

Arend wil niet geboren worden. Zijn moeder Anna had een schattig meisje gewenst. Hoog boven in de touwen bewegen twee luchtacrobaten. Wonderlijk los van de zwaartekracht. Vrij, verlokkelijk, verraderlijk. Onder hen ploetert de stad. Opkrabbelen en doorgaan. Er iets van maken. Steeds opnieuw. Moeder Anna wil grip krijgen op haar leven. Buurman Hans teert weg in eenzaamheid. En Arend, die wil alleen maar weg. Naar boven. Het liefst van alles zou hij wegvliegen, als de vogels.

Theatergezelschap Afslag Eindhoven bewerkte het boek Arend van Stefan Brijs tot een beeldende voorstelling, met een combinatie van luchtacrobatiek en theater. Arend vertelt het verhaal van drie mensen die worstelen met wat het leven hen brengt. Afslag Eindhoven maakt beeldend, direct en humoristisch theater over mensen die van overleven een kunst maken. De laatste jaren speelde Afslag Eindhoven onder meer De helaasheid der dingen, Bokkenvet en De Goeie, de Slechte, de Dove.

Educatieprogramma voor scholen.
Met uw leerlingen naar Arend? Deze voorstelling is zeer geschikt voor bovenbouw leerlingen van HAVO/VWO. Om de leerlingen goed voor te bereiden op het voorstellingsbezoek biedt Afslag Eindhoven een educatie-programma aan.
Heeft u interesse in een workshop, voorafgaand aan de voorstelling? Een nagesprek met de acteurs na de voorstelling?
Stuur een mail naar Sacha van der Mast: educatie@afslageindhoven.nl.

spel Carola Arons, Rob van Gestel, Wim Vermaeren luchtacrobatiek Tyrone Herlihy, Hamish Tjoeng bewerking Pietjan Dusee regie Gerrie Fiers foto Verse Beeldwaren

Prijzen: € 16,00 / € 13,50

.............................................................................................


Alle speeldata